Ne tikai piens: 3 labākie produkti pārsālītas siļķes mērcēšanai, lai iegūtu neatkārtojamu garšu

Nosaukti produkti, kuros var mērcēt pārsālītas siļķes.

Siļķe ir garšīga un noderīga zivs, arī sālītā veidā. Tomēr veikalos pārdotās siļķes bieži vien ir pārāk sāļas. Šādos gadījumos tā parasti ir jāizmērcē.

Parasti tam izmanto pienu, tas padara zivs garšu maigāku un noņem specifisko smaržu.

Tomēr papildus pienam šādas zivis var mērcēt minerālūdenī ar citronu sulu. Daži pavāri iesaka šim nolūkam izmantot arī kefīru.

Vēl viens negaidīts produkts, kas piemērots sālītas siļķes mērcēšanai, ir sarkanvīns. Vīns ar cukuru, etiķi un jebkurām garšvielām ir jāvāra piecas minūtes.

Lai vēl: Pēc kādiem augiem nedrīkst stādīt kāpostus dobēs

Sagrieztu zivi uz stundu iemērc minerālūdenī, tad ievieto traukā un pārlej ar sagatavoto vīnu.

Sarkanvīnā mērcēta siļķe kļūs par izsmalcinātu uzkodu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment